Tietoa minusta


Nimeni on Eliisa, olen 38-vuotias kolmen lapsen äiti Kajaanista. Olen ammatiltani kätilö. Olen saanut tehdä kätilön työtä 16 vuoden ajan perheiden ja vastasyntyneiden kanssa, viimevuosina myös naistentautien- ja äitiyspoliklinikalla. Olen imetysohjaajakouluttaja sekä lapsettomuushoitaja.

Parisen vuotta sitten aloin kaipaamaan elämääni jotain uutta haastetta. Kiinnostuin omien kokemuksieni kautta akupunktiosta ja sen tuomasta kehon hyvinvoinnista niin paljon että päätin lähteä sitä opiskelemaan. Akupunktio osaamisesta on apua myös kätilön työssäni.

Opiskelu akupunktiohoitajaksi (TCM) kestää yhteensä 3,5 vuotta, tällä hetkellä opintoja on takana 2-vuotta. Valmistun akupunktiohoitajaksi Joulukuussa 2023. Aloitin Elokuussa 2022 hierojan opinnot Vuokatissa, valmistun hierojaksi keväällä 2023. 

Hieroja ja akupunktio-opintojen ohessa olen käynyt myös:

Stressi-niskahieronta kurssin

Kuumakivihierontakurssin

Kasvoakupunktiokurssin sekä olen opiskellut 5/2022 myös Mama Massage hierojaksi. 

Päätyöni on kätilönä Kainuun keskussairaalalla, joten asiakkaita pystyn ottamaan tällä hetkellä rajallisen määrän. Pyrin varaamaan akupunktio-ja hieronta asiakkaille 1-2 päivää viikossa, satunnaisia ilta aikoja on myös mahdollista sopia. Toimitilani sijaitsevat kotonani lähellä Kajaanin keskustaa, asiakkaille on oma huone hoitoja varten. Meillä ei ole lemmikkejä. 
 

Akupunktion ja hierontahoitojen lisäksi annan imetysohjausta ja neuvontaa.